Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi na EUNE

bartexm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Od jakichś paru dni mam intensywne lag spike'i (ścina mnie na sekundę). Nie wiem czym jest to spowodowane. Wielu ludzi narzekało na to wcześniej ale rzekomo to ustąpiło, niestety nie mi. Mam internet z orange do 80mb/s. Z góry dzięki za pomoc.

f8U07UQ.png

Opublikowano

mi dziś wyskoczyły , gram a tu ni z gruchy ni z pietruchy 1600 pingu tak że to trochę chore , wiem że są mistrzostwa , ale od ich rozpoczęcia riot olewa grę na całej linii ,z Kindred miał być w tym tygodniu ale rzekomo ma jakiś błąd i bd dopiero w 5.20 , nie wspomnę o jego pobugowanym oknie bez tła klasycznej skórki itp , ja gram na polskiej wersji lola i jak zobaczyłem opis umiejętności to za głowę się złapałem dziecko 6 letnie by lepiej opisało np jego w 0 wzmianki o skracaniu cdr q , 0 wspomnień o jego biernej części a pasywnej + ubogi  opis to samo q jak i reszta skili

Opublikowano

Może wydać Ci się to dziwne, ale miałem tak samo przy wysokich FPS'ach (powyżej 140) oraz przy zaznaczonej V-sync. Spróbuj ustawić stałe 80 fps'ów i wyłącz V-sync.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Próbowałeś naprawiać pliki gry? W innych grach to samo?

W innych grach wszystko smiga dobrze

Może wydać Ci się to dziwne, ale miałem tak samo przy wysokich FPS'ach (powyżej 140) oraz przy zaznaczonej V-sync. Spróbuj ustawić stałe 80 fps'ów i wyłącz V-sync.

nic to nie dalo

f8U07UQ.png

Opublikowano

Czyli mam rozumieć że to wina serwerów a nie moja?

Wina raczej po stronie dostawcy tylko lecą sobie w c***a jak zwykle.

Dzisiaj koleżankę wywaliło z customa i nie mogła się połączyć nawet na skypa więc odpowiedź raczej prosta.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Napisałem do suportu lola i jedyne co to kazali mi się skontaktować z moim dostawcą internetu skontaktowałem się lecz jedyne co to kazali mi wpisac BEZ_OCHRONY-login podczas konfigurowania połączenia routerem. Nic to nie dało, ping nadal jest duży. Ale to wina serwerów, tylko nw po czyjej stronie. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...